Talopakettineuvonta

Olemme toimineet eri talopakettivalmistajien kanssa useiden vuosien ja lukuisien projektien ajan. Voimmekin rehvakkaasti väittää, että olemme keränneet erittäin laajan kokemuksen erilaisista ratkaisuista tällä saralla. Talopaketin hankinta saattaa muodostua usein vaativaksi ja aikaa vieväksi työksi, varsinkin jos halutaan jotain hieman omanlaista ratkaisua.

Usein törmätään myös siihen ongelmaan, ettei kaikkia olennaisia asioita osata ottaa huomioon, jolloin asiakkaan kulut nousevat tai joistain ratkaisuista joudutaan tinkimään suotta. Tarjoamme osaamisemme käyttöönne. Ammattitaitomme avulla säästät aikaa ja rahaa.

Kun harkitset talopaketin hankintaa, autamme sinua valinnan tekemisessä ja oikean kokonaisuuden löytämisessä. Mainitaksemme muutamia toimittajia, joiden kanssa olemme toimineet voisimme nostaa esille seuraavia nimiä: Herrala, Omatalo, Kodikas ja Fennotalo.

Olemme täysin sitoutumaton taho, emmekä ole minkään talopakettiyrityksen myyjiä. Edellä mainittu on ensiarvoisen tärkeää, jotta voimme löytää asiakkaillemme aina juuri heidän kannaltaan parhaimmat vaihtoehdot.

Meille tärkeintä työssämme on tyytyväinen asiakas. Asiakkaidemme kokemuksiin voit tutustua täältä. Yrityksemme kuuluu tilaajavastuu rekisteriin.

Ota yhteyttä